Pogosta vprašanja poročni fotograf
 
 

KAKO REZERVIRAVA TERMIN? KAKO JE S PLAČILOM?
Termin poročnega fotografiranja je dokončno potrjen s podpisom pogodbe in predplačilom v višini 30% skupnega zneska storitve. Preostanek plačata v osmih delovnih dneh po poroki.
 

SE LAHKO SREČAMO V ŽIVO, PREDEN SE DOKONČNO ODLOČIVA ZA REZERVACIJO?
Seveda! Ob kavi se najlažje pogovorimo o vajinih željah, pričakovanjih in načrtih glede poročnega dne. Če zaradi razdalje sestanek v živo ni mogoč, se lahko slišimo tudi po telefonu ali preko video klica.
 

ALI JE EN FOTOGRAF NA POROKI DOVOLJ?
Za fotografiranje manjših porok ali takrat, ko se celoten dan odvija na eni lokaciji, lahko po naših izkušnjah en fotograf ujame vse pomembne trenutke vajinega poročnega dne. V primeru, da je vajina poroka večja, se dogaja na večih lokacijah ali pa za fotografiranje ni predvidenega veliko časa, pa je bolje, da sta na poroki prisotna dva fotografa. Z veseljem vama bomo svetovali kaj je za vajino poroko najbolj primerno.
 

ALI PONUJATE TUDI POROČNI VIDEO?
Tako je. Čeprav slika pove več kot tisoč besed, včasih ne zajame vzdušja enako popolno kot film. Oglejta si primere in ponudbo poročnega videa tukaj.
 

KDAJ BOVA PREJELA FOTOGRAFIJE IN VIDEO?
Fotografije bosta prejela na USB ključku najkasneje v roku 30, video pa najkasneje v roku 60 dni od vajine poroke.
 

ALI LAHKO DOBIVA TUDI VSE NEOBDELANE FOTOGRAFIJE?
Žal ne. Na posamezni poroki posnamemo ogromno fotografij in pomemben del fotografovega dela je, da zna iz množice posnetkov izbrati tiste, ki najbolje opišejo določen trenutek in osebe na fotografijah prikažejo v najboljši možni luči.
 

ALI SO V CENO STORITEV VKLJUČENI POTNI STROŠKI?
Za nekatere lokacije v Sloveniji so potni stroški že vključeni v cene paketov, za ostale pa se potni stroški obračunajo dodatno. V povpraševanju navedita, kje bo poroka potekala in sporočili vama bomo, kako je s potnimi stroški.
 

IMATE V PONUDBI ŽE IZDELANE POROČNE TISKOVINE, MED KATERIMI LAHKO IZBIRAVA?
Zaenkrat ne. Grafično podobo poroke in poročne tiskovine izdelamo za vsak par posebej, na podlagi vajinih želja in stila vajine poroke. Nekaj primerov tiskovin, ki smo jih izdelali v preteklosti pa si lahko ogledata tukaj.
 

ALI PONUJATE TUDI POROČNO FOTOKNJIGO?
Seveda, na voljo so trije različni formati. V paketih Maksi in Premium je fotoknjiga že vključena v ceno, pri ostalih pa jo lahko naročita naknadno. Več o naših fotoknjigah in postopku izdelave lahko prebereta tukaj.
 

ALI BODO FOTOGRAFIJE Z NAJINE POROKE OBJAVLJENE NA VAŠI SPLETNI STRANI IN SOCIALNIH OMREŽJIH?
Fotografije bomo objavili le v dogovoru z vama. Načeloma ne želimo objavljati stotin fotografij z ene poroke, vseeno pa nam je pomembno, da lahko bodočim strankam pokažemo fotografije, na katere smo ponosni. Hvaležni bomo, če nam bosta dovolila objavo, saj nam bosta s tem omogočila nadaljnje delo. Navsezadnje sta nas tudi vidva izbrala prav zaradi naših fotografij!
 

ALI LAHKO FOTOGRAFIJE NAJINE POROKE POSREDUJEVA DRUGIM POROČNIM PONUDNIKOM, NA PRIMER CVETLIČARKI IN VIZAŽISTKI?
Fotografije, ki jih prejmeta so namenjene vajini osebni uporabi, kot je zapisano tudi v pogodbi, ki jo podpišemo pred poroko. Če želijo poročni ponudniki, ki so sodelovali na vajini poroki fotografije uporabiti na svoji spletni strani ali socialnih omrežjih, nas lahko kontaktirajo in dogovorili se bomo glede objave.
 

IMAVA VPRAŠANJE, NA KATEREGA NISVA NAŠLA ODGOVORA. KAKO VAS LAHKO KONTAKTIRAVA?
Pošljita nam sporočilo na info@lumeria.si, ali pa nam pišita preko spletnega obrazca. Odgovorili vama bomo v najkrajšem možnem času.

 


GALERIJA   |   PONUDBA   |   KDO SMO   |    KONTAKT  |   MNENJA STRANK