fotografiranje poroke

Na vajin dan bomo z vama, neopazno in nemoteče. Za vaju bomo beležili vse poglede, nasmehe, objeme in poljube. Če bosta želela, bomo poleg fotografij za vaju ustvarili tudi video z najlepšimi trenutki poročnega dne in grafično podobo vajine poroke, vključno z vsemi tiskovinami.

 
 

LUMERIA - POROČNI FOTOGRAF

Za imenom Lumeria stojim Mirjam Čančer, magistrica oblikovanja vizualnih komunikacij. Fotografija me na različne načine spremlja že desetletje: sprva nekaj let kot hobi, s katerim sem si krajšala čas, nato kot področje študija, ki sem ga z zanimanjem raziskovala in danes kot poklic, ki ga z veseljem opravljam. Skozi leta sem ugotovila, da raje kot modele fotografiram "prave" ljudi in resnična čustva. Prvo poroko sem fotografirala kot študentka leta 2011 in v naslednjih letih pilila svoje znanje in spretnosti. Po končanem študiju sem se leta 2017 odločila, da svoje honorarno delo spremenim v pravi poklic in ustanovila svoje podjetje.

Lumeria izhaja iz moje ideje o estetski, romantični, iskreni, prefinjeni in nevsiljivi poročni fotografiji in videu. Svojim strankam zagotavljam strokovno storitev, zanesljivost, prilagodljivost in specifično estetiko končnih izdelkov. Verjamem v čudovito svetlobo in v to, da lahko fotografija včasih ujame tudi tisto, kar je očem nevidno.lumeria fotografiranje poroke

Dovolita nam, da postanemo del zgodbe vajinega poročnega dne in na svoj način ujamemo vse lepe in vesele trenutke v čudovite podobe vajine ljubezni.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!


GALERIJA   |   PONUDBA   |   KONTAKT  |   MNENJA STRANK  |   POGOSTA VPRAŠANJA