Kdo smo mirjam čančer poročna fotografija
 
 
Lumeria Mirjam Čančer

Za imenom Lumeria stojim Mirjam Čančer, magistrica oblikovanja vizualnih komunikacij. Fotografija me na različne načine spremlja že desetletje: sprva nekaj let kot hobi, s katerim sem si krajšala čas, nato kot področje študija, ki sem ga z zanimanjem raziskovala in danes kot poklic, ki ga z veseljem opravljam. Skozi leta sem ugotovila, da raje kot modele fotografiram "prave" ljudi in resnična čustva. Prvo poroko sem fotografirala kot študentka leta 2011 in v naslednjih letih pilila svoje znanje in spretnosti. Po končanem študiju sem se leta 2017 odločila, da svoje honorarno delo spremenim v pravi poklic in ustanovila svoje podjetje.

Lumeria izhaja iz moje ideje o estetski, romantični, iskreni, prefinjeni in nevsiljivi poročni fotografiji in videu. Svojim strankam zagotavljam strokovno storitev, zanesljivost, prilagodljivost in specifično estetiko končnih izdelkov. Verjamem v čudovito svetlobo in v to, da lahko fotografija včasih ujame tudi tisto, kar je očem nevidno.

Moj sodelavec je Andrej Lamut, prav tako magister oblikovanja vizualnih komunikacij in izvrsten ustvarjalec. V ekipi Lumerie deluje kot drugi fotograf, videograf in tehnična podpora. Skrbi za to, da so fotografije, video in fotoknjige vedno tehnično brezhibni in da vse deluje tako, kot mora.

lumeria fotografiranje poroke

Dovolita nam, da postanemo del zgodbe vajinega poročnega dne in na svoj način ujamemo vse lepe in vesele trenutke v čudovite podobe vajine ljubezni.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!


GALERIJA   |   PONUDBA   |   KONTAKT  |   MNENJA STRANK  |   POGOSTA VPRAŠANJA