FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE POROKE

Na vajin dan bomo z vama, neopazno in nemoteče. Za vaju bomo beležili vse poglede, nasmehe, objeme in poljube. Če bosta želela, bomo poleg fotografij za vaju ustvarili tudi video z najlepšimi trenutki poročnega dne in grafično podobo vajine poroke, vključno z vsemi tiskovinami.

 
 

FOTOGRAF IN SNEMALEC - LUMERIA

Za imenom Lumeria stojim Mirjam Čančer, magistrica oblikovanja vizualnih komunikacij. Fotografija me na različne načine spremlja že desetletje: sprva nekaj let kot hobi, s katerim sem si krajšala čas, nato kot področje študija, ki sem ga z zanimanjem raziskovala in danes kot poklic, ki ga z veseljem opravljam. Skozi leta sem ugotovila, da raje kot modele fotografiram "prave" ljudi in resnična čustva. Prvo poroko sem fotografirala kot študentka leta 2011 in v naslednjih letih pilila svoje znanje in spretnosti. Po končanem študiju sem se leta 2017 odločila, da svoje honorarno delo spremenim v pravi poklic in ustanovila svoje podjetje.

Lumeria izhaja iz moje ideje o estetski, romantični, iskreni, prefinjeni in nevsiljivi poročni fotografiji in videu. Svojim strankam zagotavljam strokovno storitev, zanesljivost, prilagodljivost in specifično estetiko končnih izdelkov. Verjamem v čudovito svetlobo in v to, da lahko fotografija včasih ujame tudi tisto, kar je očem nevidno.Dovolita nam, da postanemo del zgodbe vajinega poročnega dne in na svoj način ujamemo vse lepe in vesele trenutke v čudovite podobe vajine ljubezni.

Komaj čakamo, da vaju spoznamo!


GALERIJA   |   PONUDBA   |   KONTAKT  |   MNENJA STRANK  |   POGOSTA VPRAŠANJA